Wie ben ik?

Voor management en bestuur ben ik een krachtige adviseur en sparringpartner; voor teams en medewerkers een betrokken coach. Daarbij heb ik een scherp oog voor mogelijke verbeteringen in organisaties en in persoonlijk functioneren. Ik hou de vaart erin en rust niet voordat het door u gewenste resultaat is bereikt.

Mijn drijfveer

Ik krijg energie van het aanbrengen van verbeteringen. Het snel ontdekken én realiseren van de mogelijkheden van communicatie voor een organisatie geeft me veel voldoening. Tevreden ben ik pas als ik zowel uw als mijn verwachtingen heb overtroffen.

Ervaring in overheid en bedrijfsleven

Na mijn masterstudie Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen werkte ik zes jaar als senior communicatieadviseur bij adviesbureaus Ernst & Young Consulting en Conclusion Communication. In 2003 werd ik hoofd marketing en communicatie bij grootzakelijk internationaal advocatenkantoor Simmons & Simmons Trenité. Van 2006 tot 2010 was ik hoofd communicatie bij de politie Zaanstreek-Waterland. Sinds 2010 werk ik als zelfstandig communicatiestrateeg en interim-manager.

Breed inzetbaar

In mijn loopbaan van 23 jaar heb ik zowel de zakelijke als de politiek-bestuurlijke wereld goed leren kennen. Ik heb een groot netwerk en kan overheid en bedrijfsleven met elkaar verbinden. Ik beheers meerdere talen en kan goed overweg met cultuurverschillen. Schakelen tussen rollen als leidinggevende, strategisch adviseur, coach, projectleider of opdrachtgever doe ik als vanzelfsprekend. Ik ben breed inzetbaar en neem graag verantwoordelijkheid – ook in úw organisatie.

En nu?

Lees wat ik voor opdrachtgevers heb gedaan en wat zij van de samenwerking met mij vinden. Bekijk mijn LinkedIn-profiel of cv. Of neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.