Interim-management

Heeft u tijdelijk een hoofd communicatie nodig, bijvoorbeeld vanwege vertrek, ziekte of zwangerschapsverlof? Loopt de communicatie van uw organisatie maar matig en vraagt u zich af hoe u deze structureel kunt verbeteren? Ik kan uw afdeling en uw organisatie verder helpen.

Continuïteit en verbetering

Als interim-hoofd communicatie leid ik tijdelijk uw communicatieafdeling: van strategie tot dagelijkse werkzaamheden, van het begeleiden van de medewerkers tot de financiën. Ook kijk ik gelijk of ik verbeteringen kan doorvoeren of kennis kan delen.

Weer op de rit

Het kan zijn dat de communicatie van uw organisatie in zwaar weer verkeert. Uw communicatieafdeling heeft bijvoorbeeld een wankele positie in de organisatie, het communicatieteam loopt niet lekker, de kwaliteit van het werk sluit niet aan bij de verwachtingen, er speelt een reorganisatie… Met een professionaliseringsslag help ik uw communicatieafdeling weer op de rit: ik analyseer, positioneer, verbeter, richt in en coach. Zodat u met uw communicatieafdeling weer meters kunt maken.

Ilse Beckers, Hoofd Communicatie & Marketing, omroep VARA

“Als interim Coördinator Communicatie heeft Ilse zich de omgeving snel eigen gemaakt. Ze had goed zicht op het politieke umfeld waar ze binnen de VARA mee te maken kreeg. Ilse houdt het overzicht over alle zaken en weet goed de middenweg te vinden tussen werkzaamheden en leiding geven aan haar medewerkers.”