Netwerk – samenwerken met anderen

Zoals een aannemer u een complete verbouwing uit handen kan nemen, kan ik dat voor uw communicatie doen. Ik werk zelfstandig, maar niet alleen. Ik werk met een netwerk van bureaus en zelfstandige professionals om u voor ieder aspect van het communicatietraject de beste dienstverlening te bieden.

Partners in het netwerk

Ik werk samen met professionals zoals tekstschrijvers, speechschrijvers, vormgevers, fotografen, trainers, social media experts, omgevings- en issue-analisten, webontwikkelaars en evenementenbureaus. Voor grootschalige opdrachten lever ik desgewenst extra communicatieadviseurs en -medewerkers. Ik verzorg de volledige aansturing, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Kijk en vergelijk: pitches

Wilt u voor een bepaald traject een vergelijking tussen meerdere aanbieders? Dan verzorg ik een pitch voor u. U kunt namen aandragen of ik zoek zelf geschikte partijen, ik schrijf een briefing en doe de offerte-aanvraag, ik beoordeel de binnengekomen offertes, kies voor of met u de beste partij, en maak werkafspraken. Indien gewenst samen met uw afdeling Inkoop en uw controller. Zo bent u verzekerd van een goede partij voor een goede prijs.