Programma Frisdenken – Laat tegenspraak vóór u werken

Tegensprekers zijn geen mensen die overal tegen zijn. Tegensprekers zijn mensen die u kritisch maar opbouwend verder helpen. Het zijn professionele dwarsdenkers, frisdoeners, kantelaars en omdenkers! Tegensprekers kunnen u helpen om tunnelvisie te voorkomen, zodat u betere beslissingen kunt nemen. Laat tegenspraak vóór u werken.

Ik help u daar graag bij, met het Programma Frisdenken dat ik in samenwerking met trainer Yolanda Wubben van Commotie aanbied. Dit programma helpt organisaties bij het opzetten en inzetten van tegenspraak. Het is opgebouwd uit modules die u naar eigen smaak kunt combineren. Lees er meer over in de flyer:

Wilt u een voorbeeld hoe tegenspraak een organisatie verder helpt? Lees dan in dit artikel uit vakblad Communicatie hoe tegenspraak wordt ingezet bij het landelijke Crisiscommunicatieteam (CCT) van de Nationale Politie, dat wordt ingeschakeld bij crises en grote gebeurtenissen. Yolanda en ik zijn sinds de start in 2012 als trainer en tegenspreker bij het CCT betrokken.

Wilt u meer tips bij het tegenspreken? Lees dan ook dit artikel in het digitale magazine van communicatieopleider Van der Hilst, waarin ik vijf aanbevelingen geef voor goed tegenspreken.