Strategisch communicatieadvies

Uw organisatie heeft een missie en bijbehorende ambities en doelstellingen. Het realiseren daarvan vereist voortdurend beslissingen in veelal complexe vraagstukken. Strategisch communicatieadvies biedt duidelijkheid, zodat uw communicatie effectief bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen en het oplossen van vraagstukken. Hoe pakt u dat aan?

Het snijvlak van organisatie en communicatie

Strategisch communicatieadvies vereist een specialist die het krachtenveld in en rond uw organisatie snel doorziet. Iemand die gevolgen van keuzes voor de positie van uw organisatie overziet en vooral voorziet. Die beleid initieert of toetst met het oog op zaken als het vertrouwen van in- en externe doelgroepen van uw organisatie. Kortom: iemand die zich beweegt op het snijvlak van organisatie en communicatie.

U komt er verder mee

Ik geef inzicht, denk mee en coach. Ik formuleer een heldere communicatievisie en schrijf uw strategisch communicatieplan. Natuurlijk adviseer ik ook over de uitvoering, zodat uw organisatie de meerwaarde daadwerkelijk verzilvert. Het resultaat: duidelijkheid voor uw communicatieteam, goede interactie met uw doelgroepen en evenwicht in de verhouding tussen interne en externe communicatie. Zodat communicatie uw organisatie echt verder helpt.

Jan Kroese, Senior Adviseur en Plaatsvervangend Hoofd Communicatie, Politie Zaanstreek-Waterland

“Ilse is een communicatieprofessional pur sang. Ze weet strategische communicatievraagstukken terug te brengen tot de essentie. Ilse staat met beide benen op de grond en dat is een groot goed in het communicatievak.”