Voor vrouwen met ballen

In iedere kamer een vrouw die een bijzonder verhaal vertelt, als een soort ‘TEDxWoman op huiskamerformaat’. Voor vrouwen met ballen. Kom op 23 januari 2015 naar de Inspiratiedag She Speaks in Den Haag.

Bal toespelen

She Speaks wil professionals verbinden via presentaties en kennisdeling. Ambitieuze vrouwen die dromen durven na te jagen én kwetsbaar durven te zijn. Die niet te beroerd zijn elkaar de bal toe te spelen en hun kennis en ervaring te delen. Kortom: vrouwen met ballen.

Harde-kern jongeren en beren

De vertelsters zijn professionals met een boeiend verhaal. Verhalen die richting geven, onverwachte inzichten brengen of nieuwe mogelijkheden laten zien. Zodat u inspiratie, motivatie en energie opdoet voor uw werk en leven. Het thema dit jaar is ‘pionieren’. Luister bijvoorbeeld naar Minchenu Maduro, die door een nieuwe werkwijze door de façade van harde-kern jongeren wist heen te breken. Of Catherine van Heest, die vertelt hoe zij de beren op de weg naar het ondernemerschap heeft overwonnen.

Doeltreffende acquisitie

Maar er is meer: volg mini-workshops om inspiratie uit de verhalen direct om te kunnen zetten in stappen in uw professionele ontwikkeling. Zo leert u bijvoorbeeld van Marianne van de Water hoe prettig en doeltreffend koude acquisitie kan zijn. En helpt Fieke Aarts u om de juiste impact te maken met een optimale uitstraling.

Aanmelden

Na een geslaagde eerste editie in 2014 – die ik mede organiseerde – vindt de tweede editie op 23 januari 2015 plaats. Voor meer informatie en voor kaartjes: www.shespeaks.nl.