Aanbevelingen

Enkele opdrachtgevers en partners over de samenwerking:

Ina Strating, Specialist nazorg en (online) crisiscommunicatie, Buro Communicatiezorg

“Ilse is een ijzersterke professional in crisiscommunicatie en -management: scherp, zakelijk, no-nonsense en to-the-point. Ik heb tot heden een paar maal met Ilse mogen werken, en hoop dat in de toekomst vaker te doen. Om van te leren. En ook om het vak crisiscommunicatie verder te brengen.”

Andy Clijnk, Programmamanager Veilige Publieke Taak, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (2013)

“Ilse heeft bij ons programma Veilige Publieke Taak ad interim communicatiecoördinatie en –advies verzorgd. We hadden haar gevraagd de bestaande communicatie door te lichten en op een meer strategische manier in te zetten. Het resultaat: de communicatie is naadloos doorgelopen en op diverse punten verbeterd. Ze heeft een duidelijke visie, die ze onder andere heeft ingezet om de positionering van het programma helder te formuleren én te realiseren. Ze is een strategische sparringspartner voor de programmamanager gebleken. Ilse is daadkrachtig en zowel resultaat– als teamgericht. Met haar nuchtere en praktische insteek is het prettig met haar werken.”

Edith Snoey, Vicevoorzitter, Adviespunt Klokkenluiders

“Ilse heeft een belangrijke rol gespeeld bij de positionering van het adviespunt klokkenluiders dat met ingang van 1 oktober 2012 is ingesteld. Zij is verantwoordelijk geweest voor alle communicatie en voor de externe positionering van het adviespunt. Ilse is in staat geweest om in een zeer korte tijd meer dan voldoende kennis te hebben van de inhoud van de klokkenluidersproblematiek en deze op uitstekende wijze te vertalen naar noodzakelijke communicatie-uitingen en profilering. Het werken in een maatschappelijke/politieke omgeving gaat haar zeer goed af en haar werk kenmerkt zich door een kwalitatief hoog niveau.”

Ilse Beckers, Hoofd Communicatie & Marketing, omroep VARA

“Als interim Coördinator Communicatie heeft Ilse zich de omgeving snel eigen gemaakt. Ze had goed zicht op het politieke umfeld waar ze binnen de VARA mee te maken kreeg. Haar werktempo ligt erg hoog en ze werkt zeer doel- en resultaatgericht. Ilse houdt het overzicht over alle zaken, is helder en communiceert goed en weet goed de middenweg te vinden tussen werkzaamheden en leiding geven aan haar medewerkers.”

Dick van Gooswilligen, Hoofd Crisiscommunicatieteam, Politie

“Toen het Crisiscommunicatieteam (CCT) Nationale Politie op zoek ging naar volontairs, in de rol van tegenspreker/tegendenker, heb ik Ilse als eerste gebeld. Omdat we op zoek waren naar communicatieprofessionals die flexibel, deskundig en ervaren zijn. Ilse past naadloos in dat profiel. Bovendien is ze creatief en kan ze out-of-the-box-denken. Ik heb haar al diverse keren bij organisaties aanbevolen. Ik kreeg alleen maar lovende berichten. Dus wie op zoek is naar een allround communicatieprofessional kan het beste Ilse Dekker bellen.”

Sjaak Krombeen, Programmamanager Veilige Publieke Taak, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (2011)

“Ilse is als communicatieprofessional een aanwinst geweest voor het programma Veilige Publieke Taak en project Geweld tegen Politieambtenaren. Zij is in korte tijd in staat geweest de communicatiebehoefte binnen en vanuit het programma te ordenen en te vertalen in concrete activiteiten. Zij heeft weinig woorden nodig bij het oppakken en (laten) uitvoeren van opdrachten. In intermenselijke contacten toont zij zich een professional die snel in staat is anderen te doorgronden. Ilse kan door haar warme persoonlijkheid die anderen beter laten functioneren. Andere kernwoorden die van toepassing op haar van toepassing zijn: loyaal, betrokken, open en eerlijk.”

Jan Kroese, Senior Adviseur en plaatsvervangend Hoofd Communicatie, Politie Zaanstreek-Waterland

“Ilse is een communicatieprofessional pur sang. Ze weet strategische communicatievraagstukken terug te brengen tot de essentie. Ilse staat met beide benen op de grond en dat is een groot goed in het communicatievak. Doe maar gewoon, maar doe het wel goed is haar credo. Ik heb het voorrecht gehad voor Ilse te werken. Haar kracht als leidinggevende ligt in het feit dat ze je een platform biedt om het beste uit jezelf te halen. Kortom, met Ilse haal je een kanjer binnen.”

Meer aanbevelingen zijn te lezen op mijn LinkedIn-profiel.